وي ادامه داد: درحال حاضر 2 هتل، 4 مهمانپذير و 130 خانه استيجاري پذيراي گردشگران ورودي به بانه هستند که اين تعداد پاسخگوي نياز به وجود آمده نخواهد بود.
چچاني با بيان اينکه براي رفع اين نياز صدور موافقت اصولي چند واحد اقامتي در دستور کار معاونت گردشگري استان قرار گرفته است، ادامه داد: در تلاش هستيم تا با جذب سرمايه گذاران و شتاب بخشيدن به امور اجرايي، افزايش تعداد واحدهاي اقامتي را در راس برنامه هاي خود قرار دهيم.
معاون گردشگري کردستان با اشاره به ساخت هتل 5 ستاره در شهر بانه، ياد آور شد: هتل مذکور با پيشرفت فيزيکي 30 درصدي يکي از اصلي ترين پروژه هاي حال حاضر به شمار مي آيد که تا زمان بهره برداري از آن، راه اندازي ساير واحدهاي اقامتي نيز پيگيري مي شود.
وي خاطر نشان کرد: توسعه خانه هاي استيجاري و خصوصي، ايجاد کمپينگ هاي اقامتي و هتل آپارتمان از جمله ساير طرح هاي در دست اجرا به شمار مي آيد.
چچاني با بيان اينکه تامين نياز واحدهاي اقامتي شهر سقز نيز در دستور کار اين معاونت قرار گرفته است، گفت: با توجه به فاصله زماني نيم ساعته از بانه به سقز، تصميم بر آن است تا بخشي از گردشگران ورودي در اين شهرستان استقرار يابند.
معاون گردشگري استان کردستان با اشاره به اينکه تامين ساير امکانات مورد نياز گردشگران بانه نيز در حال پيگيري است، افزود: افتتاح 3 سرويس بهداشتي و راه اندازي 5 کيوسک اطلاع رساني در مسير بانه از جمله اقدامات صورت گرفته در اين زمينه به شمار مي آيند.
وي ياد آور شد: با توجه به نقش مراکز اطلاع رساني در افزايش آگاهي گردشگران و هدايت آنان به سوي مراکز اقامتي مورد نياز، در تلاش هستيم تا 21 کيوسک اطلاع رساني را در سطح استان راه اندازي کنيم.
چچاني در پايان توسعه گردشگري شهرستان بانه را فرصت مغتنمي براي استان ذکر کرد و گفت: طبق سياست گذاري هاي صورت گرفته در نظر داريم تا با تاکيد بر اطلاع رساني و تبليغات، گردشگران ورودي به بانه را با ساير شهرستان ها نيز آشنا کرده و بستري مساعد به منظور رونق گردشگري استان کردستان، فراهم کنيم./106
انتهای پیام/